minda

Vaccination
Så blir det ännu ett nattinlägg ;) Nog för att man kan läsa det när som helst..

Men god kväll! Eller hej, eller något sånt. Kvällen känns långt förbi, så det är nog mera hej som passar in nu, haha. 

Jag är en nattmänniska och det är tyvärr inget som går att ändra på hur mycket jag än skulle vilja det. Visst, det går väl att tvinga sig själv i säng, men det är verkligen att tvinga sig i säng då. Det är så att jag går och lägger mig sent, alltid och skulle helst vilja sova till 12 på dagen. Men jag skulle heller aldrig vilja sova till 12, det känns helt konstigt för mig. Jag måste stiga upp innan 10, annars känns allt fel och dagens bästa stund är över. Att vakna tidigt är bland det bästa som finns, samtidigt som jag älskar att sova. Att måsta gå upp 07.00 en vardag är inget jag vill, men på helgerna vill jag gå upp runt 09 tiden då det känns bäst så! Jag sitter i alla fall i sängen, men vill skriva ett inlägg innan ;)

Den här dagen har varit bra! Jag älskar när man får något gjort. Det är en härlig känsla. 
Vakande runt nio, men mamma hann ut före mig och släppa ut hästarna. Vi har inte släppt ut dom så tidigt nu då det är mörkt rätt länge, dessutom får dom ändå gå ute rätt långt in på kvällen. 
Drack kaffe och for sedan iväg till mormor och morfar för att fixa stallet där. De har varit bortresta idag så vi fick fixa stallet själva. Men det är inget jag klagar på! Att få tillbringa lite mera tid med hästarna där gör det bara bättre❤️ 
Däremot hade vi lite bråttom, men vi hann klart bra i tid! Veterinären skulle komma till oss kl två för vaccination av hästarna. 
Så hem efter stallet hos mormor och morfar och fixa mitt eget lilla stall innan veterinären skulle komma, samt ta in och rykta hästarna. 
Veterinären kom och vaccinerade hästarna. Mitschi var lite nervös innan och höll på och gå runt i boxen, medan Jocke stod helt still och nästan sov, haha! Jag tror Jocke är en sån som döljer hans känslor lite mera än Mitschi. Jag tror säkert att Jocke undrade vad som var på gång då det inte riktigt är som jag brukar göra. 
Vaccinationerna gick snabbt och bra! Superskönt att äntligen ha tagit tag i saken och vaccinerat. Nu är vi igång! Nästa vaccination om en månad och sedan några månader tills den tredje och sista innan det är ett år emellan nästa spruta. Även om det inte blir som jag tänkt med tränandet och tävlandet(för det vet jag inte), så är det ju bra med vaccinationer ifall man ska göra något annat eller så.. det skadar ju inte ;) 

(null)
Vaccination "1" ✔️ 

Nu ska jag sova! Eller snart i alla fall. 
Imorgon en ungefär likadan dag som idag, men veterinären kommer inte såklart. Antagligen en helt vanlig helgdag helt enkelt :) 

God natt!