minda

Godnatt!
 
 
Klockan är nånting halv ett och jag är ganska så trött, men ändå inte. Jag steg upp lite före nio i morse .. Tidigt men det är skönast att gå upp tidigt. Så jag hoppas jag orkar gå upp tidigt imorron(idag) också.
 
Idag har jag chillat igen!
Men hoppat och studsat agility med Lucy! Det är så kul att se henne så intelligent, snabb och smidig! Hon är så duktig. Hon hoppade säkert över en meter. En gång höjde vi ganska mycket och hon hoppade över, problemet var hennes bakben som fastnade i hindret och hon gjorde kullerbytta... såg läskigt ut men hon var till baka på benen lika snabbt som det hände... Det gick alltså bra. Hon var riktigt duktig! Nästa gång vi höjer mera ska vi ha lätta hinder som far bort om hon råkar nudda(ordentligt).
 
Jag tränade även Lillis på kvällen, vilket också gick bra! Det enda lilla problemet där var flugor och sånt som for runt han och han ruskade med huvudet hela tiden. Vi tränar på två, nästan tre, nya trick. Det har vi i för sig "gjort" ett tag, men vi har inte bara tränat och tränat på det.. Vi(han) börjar få ordning på spanska skritten(som jag har sagt vart passage..).
Duktig var han, trots allt med huvudet( att han var irriterad på flugorna, vilket jag förstår)!
 
God natt! Hörs kanske imorgon!