minda

Söndagar
Ja, detta publiceras alltså en dag efter men.. 

Hade en trevlig söndag. Att få tillbringa bra många timmar med hästarna är guldvärt ! Longerade Dockan idag och det gick lite dåligare i början, men det slutade bra. Jobbade mer i det sämre varvet och det är ju precis vad man ska göra och jobbade faktiskt väldigt lite i det andra då det gick bättre från start i det. Borstade av och tvättade lite granna- så som jag gjorde igår. Ryktade även Dennis och gjorde samma på honom då jag tyckte han såg ut att ha varmt.. Stackarn.. Fånghästar ska leva så länge de inte lider enormt. Det bästa för honom skulle vara att ha en liten sandhage som han fick stå i och få hö istället. Tycker man det är hemskt kan man bara tänka på alla gamla människor som måste anpassa sig efter hur de mår. Och diabetiker måste anpassa sin kost osv. Då skulle han kunna stå där med Dockan i några  timmar... aja.. bara funderingar, men antagligen inget som kommer hända. Kanske om de får komma till oss för ett tag när uteboxarna är klara. Gav sedan honom vatten. Eftersom han inte vill röra sig så mycket så gav jag han vatten i en hink  (ett ämbar) och fyllde på efterhand och han var törstig ! Gullisen som är en kämpe! DUKTIG som tål allt det där. 💚 Gick så snabbt med allt, även  om det var några timmar som tillbringades med dom. Mätte Donna rygg då att jag får ett mått hur stort täcke jag ska köpa åt henne. Okej, det där med täcke får vi se om blir! Har hittat ett annat täcke med 200g och finare.. 

Efter hästarna direkt till affären och handla ! Bytte kläder dock. Köpte ett par nya skor för de behövdes ! Kostade endast 15 € så.. Sen hem och ta vara på söndagen hemma. Var ut på en uppfriskande cykeltur. Nu ser jag på Beck som är viktigt en söndagskväll! Det gör den! Nu- bilder ! 

Hoppas jag hinner och orkar skriva mer idag. Som jag skrev längre upp så skriver jag detta på söndagskväll men publicerar det idag istället. Ha det bra! 
Från ikväll då vi cyklade till Bamböle simstrand!
och bilden under denna 👇 är från longeringen. Och då den översta en selfie på oss två. Älskade Dockan 💕