minda

Nyår
Hej! 
Har inte bloggat på några dagar igen. Känns som det bara blir längre och längre emellan, men det får det inte bli. Vill hålla igång bloggen ju.. trist att motivationen är nere på botten.
Har dock haft lite annat att göra dessa lediga dagar. Min kompis har varit här till exempel. 

Nyårsafton imorgon. Nytt år, 2016. Längtar till att utvecklas tillsammans med hästarna, gå ut grundskolan, börja yrkesskolan och ha allmänt kul. Hoppas på motivation till bloggen och motivationen till livet. Trött är vad jag är. Lite deppig liksom. Hoppas på ett glatt 2016! Året 2015 har vart bra,  inte jättebra, men bra förutom denna deppiga tid då.. 
Firar nyåret med närmaste släkten från mammas sida. Med närmaste släkten menar jag mammas syskon och mormor och morfar. Inte alla dock. Vi ska äta trerätters och ha kul. Ser framemot det. Planen från början var att bara vara oss själva. Jag, min bror och mamma, pappa, men är glad för att fira ihop i mormor och morfars stuga! 

Hästarna har fått varit. Imorgon ska jag ta tag i det och rykta dem och förhoppningsvis hinna rida också! Förra passet med Jocke var riktigt dåligt. Med Mitschi gick det sådär... Är sugen på att rida och göra det bra. När hästarna är vana med ryttare på ryggen så ska man rida ut... Finns tyvärr väldigt lite ridvägar i vårat område. Önskade det fanns flera.. Får väl rida på vår så kallade liggande-u- väg här hemma. Tråkig väg att rida på, men man tager vad som finns.  

Raketer och djur är ingen bra kombination.. Lite orolig för hur hästarna ska bete sig. Springa i kuperade hagen är inte bra. Vi vill helst inte ha brutna ben.. Finns inget att göra dock. Man kan inte binda fast dem för då kan de få ännu mer panik och slita sönder sig.. Uteboxarna är ej klara. De kan endast gå under tak, men ingen isolering eller nåt. Annars hade det hjälpt att sätta in dom i dem. Vi tänkte vaka och ge dem hö vid 11-12. Bäst att göra så. 

Nu är jag på mammas jobb igen.  Ofta jag är här känns det som. Ska till Maxinge sedan och handla. 
Hoppas ni får det bra. Hörs vi inte emellan så: gott nytt år ! 

Han var pigg denna gång! Förra eller förrförra passet.