minda

Tisda'n
Så var det natt igen då... Ja happ... Imorgon kommer då kompis hit och ska ha kul! Får se lite vad vi ska göra, men en sak är redan planerat; filma till vår film "en genväg" som är deckare eller vad man nu vill kalla den. Vi är två personer som spelar in den, alltså vi. Sug på den ni! Jag menar det är inte världens lättaste och roligaste att klä ut sig och sätta upp kameran i en bra vinkel alltid, ju.
 
I alla fall... Ikväll körde jag moped här hemma som jag gör oftast varje dag. Idag fick den nåt fel... Svängde in i skogen och skulle fara ner då. Vi är som en liten by och det går som en rund bana nästan bara det att den tar slut vid sjön. Men i skogen så fick den nån fnatt! Jag hade i trean och gasade lite så att den skulle rulla på, samtidigt inte gasa för mycket. Precis efter jag släppt gasen så gasar den till av sig själv och rusar upp utav bara helvete. Jag får ju panik och kopplar och bromsar och får väl stopp på den så att den börjar "hoppa" runt och slira eftersom det skulle vara som att gasa samtidigt som jag bromsar. När jag kopplar och bromsar rusar den upp ännu mer och försöker så snabbt komma till nyckeln för att vrida om och tillslut stängs den då av. Herregud... Med tanke på att det var i skogen till och om den inte skulle stannat skulle jag krockat in i något träd... Gasen måste ha hakat upp sig, eller nåt. När jag var där så var det som en Flashback, det där har hänt förut. Inte på mopeden, inte på den platsen, men med vår lilla fyrhjuling som har samma motor(är nåt kinesiskt). Ja, men jag vågar ju inte köra den på ett tag i alla fall! Kanske, men måste vara beredd på att komma åt nyckeln/ tänningsknappen och inga köra i skogen heller... Pappa provade den efter, men då var det inget fel... Kändes som han missförstod vad som hände.
 
Efter allt det är jag snart bredd på att gå och lägga mig. Säger god natt till er så hörs vi:)
 
En av mina favvo bilder på Freja som också fyllde år idag!! GRATTIS SÖTIS SOM BLIVIT 21 ÅR !!!!!! Ulla, Boisen och Freja fyller alla i juni så grattis i efterskott till dem sötisarna och till sötisen Julla som fyllde 1 maj!