minda

Min helg
Hej på er! Längesedan jag bloggade och det är inte okej.. 

Tänkte berätta om helgen för er. Var till hästarna på lördagen och sedan for vi på lilla julmarknad till Sund. Sen var det middag med mammas familj, mostrar och morbröder och kusiner då. Några som fattades men ändå. Gott med julmat! Fick även en pannlampa som jag kan ha när jag går till hästarna om det är mörkt & lite godis. 

Hästarna hemma fick mat och så var det bra med det.. Hann tyvärr inte rykta eller träna. 

Igår var jag till Lemland och handlade hästgrejer med pappa. Jag ringde på en annons förra helgen där hon hade hästgrejer till salu! Så i går förmiddag var vi och handlade lite saker åt pojkarna hemma. Hann tyvärr inte fara till hästarna hos mormor och morfar då..

Sen tränade jag hästarna hemma. 
Ryktade fast det småregnade och blåste. Jag skulle ta och rida Mitschi först och sadlade då på, när jag skulle tränsa blev det värre.. Han vägrade ta på sig tränset och allt blev typ fel och hästen var spänd och hoppade till lite nu och då.. Jag red inte, utan han fick springa på volten med sadel utan ryttare på ryggen då.. Irriterande, men hästar är levande djur. 

Jocke var helt tvärtom! Första gången han är duktigare än Mitschi! Lugn, fast han brukar vara den busigaste och jobbigaste, men tvärtom en BLÅSIG dag som det var. Jag satt upp och vi skrittade på, mamma gil bredvid och provade även utan att hon ledde med grimskaft och det gick super. Eller ja, han ville stanna hela tiden, men ändå duktig! Skänklade på och han gick, berömde då han gick fram. Så igår var set Jockes dag och jag var glad över Jockes träning.

Nu har jag engelska prov, eller förförståelse och läsförståelse. Hörs! Kompis efter skolan och vi ska göra en kul grej, sen ridning vid halv åtta ! 
Sån här bana vill jag ha och ska ha i framtiden! I alla fall nåt liknade, kanske lite mindre.