minda

Dagens ridpass med M

Hej!
Inkommen från ett ridpass med Mitsubishi! Idag var han lite sur, faktiskt, men han travade och töltade inte. Jag är så glad att jag får känna på hans trav äntligen! Det är en härlig känsla att trava, tycker jag :) Hade två bommar på ena sidan med 2 travsteg emellan & sen bommar i hörnen som jag bara hade där för att kunna böja honom. Han travade bra över bommarna.. När man krävde mer av honom blev han lite sur. En tanke som slog mamma och mig var att han kanske har träningsvärk precis som jag... Alltid när jag rider har jag så ont mellan benen, haha! Och tänk er att jag ridit flera dagar i rad nu och efter första dagen hade jag ont.. Säkert lär jag bli van och inte få ont där emellan senare.

Tidigare idag for mamma och jag och plockade ihop plaststolpar, band och isolatorer från betet. Pappa kom dit och hämtade det. Så det var lite träning också ;)

Nu sitter jag med kaffekoppen bredvid och ska just fara och handla lite. Såhär sent, tänker ni, ja, pappa ska på jour till jobbet så följer med.

Är så glad över att ha ridit flera dagar i sträck! Känns så bra att få träna äntligen och jag verkligen konditions tränar uppe på hästen! Förut när jag red M tog det inte lika mycket på eftersom han aldrig travade och aldrig kunde rida lätt..

Nu måste jag gå! HÖRS!

Första från igår med J. Andra från idag M