minda

Wanties
 
 
Jag har länge velat ha ett par nya ridbyxor, men aldrig köpt. Istället för nya ridbyxr har det blivit annan utrustning och oftast inte åt mig, utan till mina älskade hästar! 
Om jag ville ha ett par ridbyxor tänkte jag att jag ville ha ett par sånadär billiga och röda, men nu tänker jag att jag kanske borde lägga lite mer pengar på ett par ridbyxor och köpa ett par med grip eller silikon på. Just för att få bättre grip och inte glida, som jag kan tycka jag gör i mina. 
Sen det där med den röda färgen, ja, jag hade lätt köpt röda om ett par kostade en 30€, men när de kostar 100€ styckepris, vill jag nog ha ett par med naturligare färg. Gråa har jag också kikat in förut och tyckt varit snygga :) 
 
Nya ridskor, stövlar, whatever. Jag har ett par stallskor med stålhetta vilket är super i hanteringen. Ett par bruna, men brunt är inte en fräg jag vekligen älskar, utan jag tycker fuxar passar sjukt bra i den färgen, men mina hästar passar nog mest i svart läder och därför hade jag gärna haft ett par svarta och matschat dom. Och jag har under de här få åren jag ridit bara haft ridskor, och ett par klumpigare ridstövlar, tänkt att spana in ett par ridstövlar som är sådär snygga. Paret ovan har jag faktiskt länge spanat in. Snygga, men dyra. 
 
Båda wantiesen är väldigt dyra och har inte ens råd med dom båda. Jag har tänkt spara mina födelsedagspengar till en sadel istället, så, dessa saker får nog tyvärr vänta... Det var trevligt att spana in er ;)