minda

Snart helg igen
Snart är det äntligen helg igen. Tycker den här veckan gått snabbast hittills i år. Nästa vecka prao och veckan efter sportlov! Denna gång ska jag praoa hos 4h-gården! Hjälpa till med djuren är vad jag hoppas på mest. Har faktiskt inte koll riktigt på vad jag ska göra, men vi får väl se. 
Ska ta det lugnt nu innan en till skoldag. Imorgon "firas" alla 💕-dag i skolan och man ska ha nåt rosa/ rött på sig! 

Hästarna mår gott också! I måndags flyttade de in i stallet och nu står de i varsina boxar på nätterna och äter lugnt sitt hö. Mitschi (ranglåg) får äta utan att känna sig nervös för att bli av med maten och så får han även lite mer eftersom han är lite större än Jocke som han inte kan få ute eftersom M skulle bli av med det då. Glada mattar och hästar! De var lite nervösa i måndags för att gå in, speciellt Jocke, men Mitschi var "duktigare" och gick in först. Det är fortfarande saker som är kvar att göra, men nu är det så pass klart att de får gå in om kvällarna. 

Fina pojkar💙💙😊

Vi verkade även hästarnas hovar i söndags eller egentligen bara Mitschis då Jocke hade bra hovar, dessutom hade vi raspat Jockes hovar och Mitschis behövde lite mera ingrepp. Kan lova att jag beundrar hovslagare! Otroligt tungt yrke! 

Det blev en bild bomb på dem. Alla bilder är fina, men framförallt varför jag satte så många var för att jag ville ha de finaste och det går inte att ta bort de man sätter dit.