minda

Projektet #2
God kväll! 
Har med hjälp av pappa nu fått ihop alla 4 hinderstöd. Vi satte till en 40 centimeters batting på andra sidan så att det blev stadigare 👌🏼. Nu är det figurerna kvar och sedan endast till att måla allt i färgerna allt ska vara i. 
Figurerna kommer nog bli svåraste i projektet. Imorgon tänkte jag måla kryss, hinderstöd och bommar(vad jag nu hinner, för tänker dela upp allt) och skissa figurerna, har redan börjat lite med hjärtat, men det är så svårt att få det bra! 
Före vi satte dit "extra" stöd👆🏼

Efter👆🏼

Skissat lite på skivan..

Kryssen är klara som var gårdagens projekt! Var lite osäker ifall det skulle bli för ostabilt, men det är rätt stadigt på banan och med bommen på! 

Min arbetsplats som är lite stökig(använder mig oftast inte av detta ord, men ändå). 

Måste bara säga det här(haha): 
Jocke och jag har i för sig hoppat det här förut, men vi gjorde det även i helgen och det är drygt 45 cm högt!!! Vet att det är en "mesig" höjd så, men höll själv på studsa ur sadeln när han fick ett ordentligt hopp över! Det är en bra bit på vägen, ju & snart, med hjälp av hinderstöd, kan vi hoppa 1 meter efter lite träning på 45 cm ! 

Är sugen på att rida, men med tanke på min fot som Jocke trampa på vet jag inte.. Får väl klämma in foten i kängorna eller bara använda ett par andra skor som jag gjorde förra gången han klev på den. Det där med trampning på fötterna är Jocke tyvärr expert på... Har nog hänt säkert 5 gånger för mig och (kanske) 2 gånger för mamma. 
Men blev inte arg på honom för det, även om det gjorde såå jävla ont, för sen kom han och nosade på mig när jag hade satt mig på marken. Sånt är så gulligt ju, det gjorde även Mitschi. 

Fick för mig att jag skrev så barnsligt nu, är det så?!