minda

En tisdag kväll

God kväll😊
Dagen har varit rätt tråkig & jag har inte "hunnit" rida. Jag var ut vid 15 tiden och mockade samt ryktade och satte täcken på hästarna när det var sånt ruskväder så fick dom på sig för att torka upp💦☔️ Jag skulle ut och rasta hunden & så ville jag kolla ridbanan om den var mjuk eller is ännu, så jag kunde lika bra mocka. Hade sån energi liksom 😉 Gav hästarna lite smarriga morötter och lurade ner dom till stallet där jag skulle sätta täcke på dom sedan. Ridbanan var halv mjuk. Lite geggig också.. Blir nog inte hoppning för än till helgen OM vädret/ värmen håller i sig såhär! Då kan jag eventuellt skutta lite😃!

Inne sedan tvättade jag lite kläder (eller satt kläder i bykmaskin!) och städade lite i mitt rum som förövrigt ser ut som ett bombnedslag(lite bättre nu då!)😬 Sen fick jag inspiration till att göra Citronpasta till middag åt mig av Elfstrands blogg. Emma hade skrivit ett smarrigt recept där som jag verkligen måsta testa! Resultatet blev absolut gott och kommer ätas igen, men jag tror jag över-fräste champinjonerna så det blev lite halvt bränd smak. Hade inte heller köpt basilika eller persilja och inte färska champinjoner. Jag är stor citronälskare, så resultatet var smarrigt som bara den, som sagt! Kolla in deras blogg för recept på Citronpastan om ni inte redan gjort det(dom är ju kända så!).
Ska även laga matvete- sallad (eller vad det heter!) och någongång linssoppa också 😊 Jag är dock inte lika förtjust att laga mat, tyvärr, men när man väl är igång är det okej och att äta är ju det bästa 😜

Imorgon ska jag försöka ta mig upp på hästryggen! Har putsat tre sadlar med start igårkväll. Jag börjar dock fundera och T6:an(dressyrsadeln) är syntet..? Läderbalsamet far inte in i sadeln på det sätt det gör på de andra två. Det är ju en viss ålderskillnad emellan dressyrsadeln och de andra, men ändå ..? Putsade även lite träns ikväll!
Jag använde ett nytt läderbalsam köpt på hööks! Kanske gör jag ett blogginlägg om just det eller så gör jag ett haul-inlägg med lite recension(säger man så!?). Kanske!

God natt!