minda

Inte så lyckat
Good kväll allihopa!
Idag blev det inte riktigt som tänkt. Jag skulle rida Jocke och hade värmt upp klart och skulle börja hoppa en kombination med två galoppsprång och jättelåga hinder. Direkt, på första försöket, ramlade jag av. Känns som att det är som en rutin nu för tiden. Ja, det sägs ju att man ska trilla av 100 gånger innan man blir en bra ryttare, det har börjat nu. Jag trillade aldrig av på ridskolan, utan det kom senare när jag började rida egna hästar och utmaningarna blev allt högre... Det här var i alla fall den värsta avramlingen hittills. Fick ont direkt på höger sida. Inte överkroppen, utan underkroppen. Ont på sidan av låret och nere vid foten. Har lite ont på smalbenet, men det gör inte så ont som på låret där det nu svullnat upp och blivit lite blått.Jocke vägrade alltså på andra hindret i kombinationen och jag flög av och landade först på bommen och sedan på hinderstödet som nu är "vint". Ska visa bilder ;) Jag hoppade upp trots att jag hade ont och skrittade och "hoppade" ett litet hinder som mamma hade ställt åt sidan av banan så att det belv enklare och mindre risk för vägring. Hoppade det fåtal gånger och skrittade sedan.. Jag kommer nog inte kunna rida på några dagar då jag har rätt ont i låret ( sidan av ) och är svullet. Faaaaan... Aja, sånt händer när man håller på med hästar och det är inget som gör mig speciellt rädd då det nog mer var mitt fel i den situationen. Däremot hade jag blivit allt räddare om han hade börjat bocka och kasta av mig då jag inte hade kunnat göra något. Nya tag när jag kan sitta upp igen och då ska jag inte hoppa utan först rida galopp och övergångar och SEN hoppa! Jag är dock väldigt sugen på att hoppa, men det gjorde för ont ;)
 
Jag red därmed inte Mitschi, utan jag lät dom få gå ner till stora hagen där vi fick spendera några timmar!
 
Ikväll har jag kollat på Youtube och sett avsnitt två av Stjärnhoppningen på Barnkanalen :D Jätteroligt att se! Ridning är inte lätt, men de var duktiga och vissa var bättre än andra :)
 
Ha en bra kväll och förlåt för den urdåliga uppdateringen det senaste... Inte haft motivationen på topp, tyvärr, men ny vecka imorgon och nya tag ;)
Möjligtvis kommer videos upp på youtube-kanalen och hoppeligen skäms jag inte allt för mycket, haha!
För nåt år sedan när vi skulle ta hem kallblodisarna från betet! I år fick dom komma hem tidigt :) Finaste fjrodingen Freja! Saknar på många sätt att få "träffas" varje helg, men saknaden behöver inte bli långvarig! Träffade ju henne i helgen <3