minda

Lördag

God dag!

Lördag idag! En bra dag ska det väl bli, hoppeligen! Alltså inatt... Snacka om att jag är väldigt "negativ" och rädd av mig. Ca klockan 02.50 inatt vaknade jag av att något brummade. Hördes som det var ett flygplan som flög lågt och jag var dörädd för att det var typ ett krigsflygplan eller nåt liknande. Är jag bara väldigt rädd för krig eller sådana saker, eller är jag sjuk? Det är kanske inte så "normalt" att tänka så, även om jag är väldigt negativ. Andra/ "normala" hade väl bara "jaha" och somnat om igen, men jag måsta kolla upp var alla flygplan befann sig i luften och ja, jag hittade ett flygplan som kom från Japan och skulle till Frankrike, som flög precis över Åland vid ungefär samma tid. Sen går värmepumpen igång och hörs precis som det jag hörde... Så, det kan ju vara ett flygplan som körde över oss rätt så lågt, men också värmepumpen 🙄😆 Hörde ljudet i typ 2 sekunder, sen försvann det så ja.. Inte så lätt att veta exakt vad det var, men första tanken var ju flyg. Antingen körde flyget precis förbi eller så stannade värmepumpen precis. Är bara sjukt varför jag ska överdramatisera allt😫 Förmodligen var det inget konstigt..

Nu vidare till dagen! Idag ska hästarna ridas. Skrev det igår som ett måste och ja, jag har inte ridit på tre dagar, så det är verkligen dags för ridpass nu. Vill ju gå framåt, inte bakåt.. Det blir dressyrpass igen! Ska inte hoppa Jocke förrän vi har dressyren på grej. Trav och lydnad ska vi träna på! 

Sen ska vi eventuellt såga ner några björkar som är där vi ska bygga ut ridbanan. Det finns en del att göra hemma, så att chilla behöver man inte. 

Sitter hos mormor och morfar just nu. Ska snart fara hem. 

Imorgon är det valborgsmässoafton! Skrev ju om det igår och det blir då grillning med en del av närmaste släkten hemma. Eller egentligen vet jag inte, men förmodligen då det finns brasa och att vi alltid brukar göra det. 

Nu har jag 3% på mobilen, så dags att avsluta det här inlägget :) 

Ha en fin dag!

Snart är det tyvärr dags för bete. Lite synd att betet är så långt bort. Hade helt klart varit lättast att ha betet precis bredvid hemma, så att man lätt kan rida fast dom går på bete. Jättesynd om dom inte får gå på grönt gräs, så vill att dom ska på bete. Kommer dock inte kunna träna då. Går väl i för sig att rida där på betet, men det är gräs och det är ibland halt. För er som inte vet så kör vi hästarna till ett bete 10 km bort, för att vi får ha dom där. Bra bete annars, men så synd att dom inte kan ridas där. Skulle ändå ge dom några veckor helt vila, men sen vill jag rida ändå. Alltså att dom för en månad sommarledigt och rids resten. Hade på ett sätt inte vilja ha dom på bete i två- tre månader då, men det är synd på gräset som växer där då.. Svårt, haha!