minda

Vill ha...
... nya ridstövlar!
För nåt år sedan(kan inte riktigt minnas när) köpte jag ett par barn- ridstövlar som kommer ifrån Källquist. Eftersom jag är 1.52 lång så har jag också mindre ben än vad en ryttare på 170 har. De här stövlarna var för barn som har vuxen storlek på sina fötter, men inte är så långa ännu(eller så förblir dom välidgt korta, hahah). Jag köpte därför dessa ridstövlar efter att ha provat dom i butiken. Skaftena var ganska låga på mig, men jag tänkte att det säkert inte gör något då det är bättre det än att skaftena skär in i knävecket. De var även lite spända runt vaden, men "det skulle säkert gå ut" med tiden. Efter några månader var jag inte alls nöjd med dom. Jag insåg att jag kanske inte hade såå korta ben så att jag kunde ha dessa stövlar. Besviken! Jag köpte dom inte för 30€, utan faktiskt närmare 90€. För mig är det ett pris då man skall känna sig nöjd. Jag är inte alls besviken på någon annan än mig själv! Jag valde ju att köpa dom, men det var inte så smart gjort.
 
DÄRFÖR vill jag nu köpa ett par nya! Ett par som jag tror jag kommer känna mig nöjd med. De ska vara snygga, men till ett "okej" pris. En hästaffär här på Åland annonserade ut att de tar beställningar ifrån en hemsida som heter HKM Sports Equipment där dom har produkter till ganska rimliga priser OCH dessutom snygga! Där finns massa olika modeller på ridstövlar och dessutom med lite glitter och sånt som sällan finns på vanliga hemsidor och butiker. Ett par ridstövlar har fallit mig i smaken!
 

Bildresultat för ridstövel gijonBildresultat för ridstövel gijon
 
Visst är dom snygga? Modellen heter Gijon.
 
Det bästa med stövlarna(t.ex.) är att de finns i olika storlekar. Det vill säga- kort längd & normal vadstorlek, normal längd och vid vadstorlek osv. På HÖÖKS finns det inte alls nåt stort utbud på olika storlekar, utan endast de vanliga. På den här sidan anpasar dom sig till alla ;) Dock tror jag stövlarna ändå är något för "stora" om jag skulle välja kort längd, men då får jag väl försöka sälja OM jag någon gång får äran att köpa dessa. För, jag skulle så gärna äga ett par av den här modellen!
Priset är 140€ & så tillkommer även moms och sånt skit, men ändå ganska okej med tanke på att "vanliga" ridstövlar ligger i prisklass runt 200€.. 
 
 
#1 - Ellen

Hej!
Har du några planer på att skriva ett inlägg eller göra en video på när du pyntar ditt rum? Skulle vara kul att ha en före och efter bild. Har du lust att ge lite klädtips, vad du tycker passar till olika årstider osv osv.
Mvh

Svar: Hej! Jag har inte haft planer på att göra ett inlägg eller video då jag pyntar, men det är väldigt rolig idé som jag absolut skulle kunna göra :D Jag ska ta och se vilket jag hinner med- blogginlägg eller video och planera lite hur jag ska gå till väga! Den andra "idén" får jag nog ta efter jul, men det är en väldigt rolig idé det med. Tack så mycket för kommentaren & förslagen :) Hoppas jag inte glömmer det sen ;)
minda