minda

Lugna dagar

Hej!

Klockan är 00:07 och jag sitter framför datorn och ser på gamla avsnitt av "bonde söker fru" samtidigt som jag bloggar :) 
Bonde söker fru måste vara ett av de bästa programmen som finns. I alla fall enligt mig :) 

Jag dricker kaffe med. Sent kaffe ikväll då jag och pappa varit ute och fixat lite med ridbanan. Har tidigare berättat om att det var en stor sten på ridbanan som grävdes upp och ikväll så täckte vi igen gropen som var i ridbanan efter den då. Eftersom ridbanan är lite liknande en dal(går upp i ändorna), så tog vi bort lite av ena sidan/ ändan. Väldigt svårt att förklara, men hoppas ni förstår :) Och så försökte vi få ut den sanden vi tog av i ena ändan ut över hela banan/ där det var ojämnt. Det blev inte superbra resultat, men bättre än innan med en stor grop i ridbanan i alla fall ;) 

Hästarna har idag också fått gå ner till stora hagen (som jag kallar en skogsdel där dom får gå) och äta lite gröngräs. Där var dom från ca 15.00 till ikväll vid 23 då vi blev klara med ridbanan då först. 
Sen fick hästarna hö i "hemma"- hagen och får gå där i natt då det är säkras så :) 

Varför vi fixade ridbanan var ju för att jag tänkt rida nu i dagarna. Hade tänkt idag(igår egentligen, men nu tänker vi idag den 28 :)), men det blev inte. 
Förhoppningsvis blir det att rida imorgon! Jag är sugen på att rida nu, men imorgon på morgonen kommer jag vara så trött och då är jag inte ridsugen.. tror jag. Får hoppas tvärtom, haha! 

Men ha det fint! Ville kika in och säga hej! 

Älskade Mitch❤️ Förra våren då ridbanan var nyfixad😊 förhoppningsvis är ridbanan nyfixad i höst igen! 


Mitschi är en häst som haft det lite tufft i livet. Det gör mig så glad och varm i hjärtat att han kommer fram till en nu och vill bli klappad och få uppmärksamhet❤️ En känslig häst, men en så otroligt snäll häst med💖 

By the Way så är den där ☝🏼️ sadeln till salu 😄

Men god natt!