minda

Gillar ambitiösa människor och stress angående ridningen

Hej! Blir ett sent inlägg igen :) Typical me. Bättre sent än aldrig, som man säger. Och ja, så är det ju och ni kan ju läsa imorgon, vilket ni säkert gör. 


Dagen har varit otroligt tråkig, igen, hahah. Jag har chillat hela dagen, ätit, gått ner med hästarna till stora hagen och tagit upp/ hem dom & cyklat. Ungefär det plus lite till, såklart. Men jag känner verkligen att jag varit lat, vilket jag hatar. 

Sa till mamma ikväll att jag egentligen tycker om ambitiösa människor. Egentligen är hösten 2016 och våren 2017 det sämsta "året" i mitt liv. Så jävla segt och trögt. Jag menar, det är höjden av lathet. INGET har ju typ hänt och samtidigt som jag inte gillar det så ... gör jag väl det eftersom jag valt det ;) Jag är inte ambitiös, då borde jag haft bra betyg och liksom, kanske tävlat i ridningen, men jag gillar just ambitiösa människor som har något intresse och lever livet. För att leva livet är inte att ligga i soffan och peta sig i naveln, haha. Det är att göra något, ta tag i livet, göra det man gillar, eventuellt plugga och komma nånstans. Typ. Säger inte att du behöver bli president, men gör något och var inte lat. Men som sagt, jag är själv ganska lat så, haha, blir lite dubbelmoral ;) 

Nu har jag tänkt på ridningen. Sen jag pratade allmänt-prat med mamma. Snart är det Åland Jumping här på Åland, vilket är en lite större hopptävling. Jag som hade planer på att börja tävla det här året (i efterhand fattar jag inte hur jag tänkte🤔) sitter hemma och är så arg/ stressad att jag inte ridit på veckor och hästarna inte är i toppform och inte jag heller. Jag känner inte stress över att vara med i Åland Jumping, för det tänkte jag inte. Stressen är över att jag inte ridit på länge och framförallt för att jag inte kommer vidare. Jag vill tävla i framtiden och jag tror inte det går på en sekund, för att utbilda Jocke tar tid, men jag kunde kommit längre på det här lediga året. Sen vill jag ju inte tävla med en annan häst, det är ju Jocke (eller/ och Mitschi) jag vill tävla med. Det hela är stressande och frustrerande. Just nu väntar bete för hästarna om några veckor. Sen är ridbanan inte klar för att användas. Inget har hänt sen det grävdes där, så ja... Ridbanan kommer inte bli klar på veckor och då är det ändå onödigt att ha stressat att få den klar eftersom hästarna ska iväg. Så.. Jag kommer måsta vänta nån månad innan jag kan rida igen och efter/ på sensommaren börjar jag ju eventuellt skolan. Visst går det att rida då med, men jag tror att jag inte orka så mycket liksom. Så ja.. Jag saknar i alla fall ridningen och det gör mig glad eftersom det bevisar att jag faktiskt har ett intresse för ridning innerst inne ;) Det vill jag ha, så 😊 

Nu är klockan 00.05 och jag är väl trött. Haha, jag är en sån nattuggla(heter det så??) och är pigg trots det är sent. Jag tycker det vore så mysigt att vara en morgonmänniska, men det är jag inte alls.. 
Jag ska dock snart gå och lägga mig. 

Hoppas ni haft en bra dag!


Mitschi❤️ Efter ett ridpass. Brukar inte borsta så otroligt noga, bara några drag med piggborsten för att "massera" lite.