minda

Fredag kväll
(null)

God kväll, bättre sagt god natt kanske! 
Fredagnatt. Helg igen då! Det känns som att det bara är måndag hela tiden & så helg, men samtidigt så kämpar man igenom de där dagarna emellan. På måndag är det slut för period 2 och vi går in i period 3. Det är totalt 5 perioder per år. Nu är det dags för kärnämnen istället för psykologi, sexualitet och pedagogik (vet inte riktigt vad det är vi har haft, men nåt sånt). 
Nåja! Tänker inte prata skola när det är helg. Tycker det är viktigt att man så gott som det går inte pratar skola när det är helg. Såklart inget illa menat, man får göra precis hur man vill, men för min del är det viktigt! 

En vecka sedan Lillis fick lämna jorden. Tungt, men tiden läker alla sår. Känns fortfrande ofattbart att Lillis inte finns kvar. Det är jättejobbigt att inte se honom i hans box där han förr alltid stått och sett så nyfiken och sprallig ut. De två sista dagarna han levde var han dock helt apatiskt, och det var heller inte kul att se.. Nu vilar han i frid i alla fall♥️

Helgen kommer bestå av mycket häst, hoppas jag och tror jag. Hästarna hos mormor och morfar och mina egna två. 

Imorgon är det både begravning och dop som mamma och pappa ska på, eller en vardera. Jag har väldigt svårt att bestämma mig hur jag ska göra.. Om jag ska gå på begravning eller ej eller om jag ska gå på dop. Vi får allt se, men jag ogillar verkligen att ha något oklart. Jag är en person som vill ha kontroll och planerar hellre in något än att vara spontan, tyvärr.. Skulle det vara supernära släkt som skulle både begravas och döpas så skulle jag ju gå, men det är inte det. Nu umgås vi ganska mycket med varandra, men det är ändå svårt. Begravning är ju inget roligt heller.

Nu har jag precis färgat håret, eller mamma såklart då hon är frisör. Jag har inte gjort en direkt förändring, men litegrann. Eller vi får se egentligen! Mamma satt i slingor med lite ljust och nu har jag en jätteblå balsam/ färg som ska göra håret silver. Frågan är om det blir silver eller blått när det är så jäkla blått, haha! (Som ni ser på bilden ovan då jag inte fick den hit ner och jag orkar inte fixa med den nu) 

Klockan är 00:48 nu och jag måste även hinna sätta på en tvätt innan läggdags!