minda

Skitväder
God kväll på er!
Jag sitter i rummet framför datorn och har precis slängt in vegetariska fiskgratängen i ugnen. Här blir det god söndagsmiddag på bästa sätt! Den här gratängen går rätt så snabbt att laga och jag tycker den är så god att äta lite nu och då. En middag som passar den som inte är så kinkig eller som tycker tofu smakar bra. Jag är inte förtjust i tofu, men är inte heller så kinkig. Såsen till är nog den som lyfter hela rätten. Den är så god! 
Receptet hittas om du söker på vegetarisk fiskgratäng :) 
 
Jag har inte bloggat på en vecka, ungefär. Väldigt tråkigt, men jag har verkligen inte haft motivation till bloggen. Som att jag inte haft motivation till något, förutom idag. Är alltid så trött på lördagar och orkar typ inte göra ett skit, men på söndagar känner jag mig något piggare.. Tyvärr har det ju varit väldigt dåligt väder både igår och ännu värre idag. Varför kan solen aldrig skina? Känns som att det bara regnar nu.. Hästarna har täcken på sig, men måste ut snart och kolla att dom inte blivit igenom blöta, för då måste jag byta, såklart. Köpte för inte så länge sen två täcken till, och det är verkligen bra att ha reserv dagar som dom här!
 
I hästlivet rullar det på, som vanligt, kan man säga. Ogillar egentligen att säga att det är "som vanligt" när jag inte vill att det ska se ut så. Jag vill ju rida, komma vidare, utvecklas. Tröttheten, ridbanan och vädret är det som hindrar ifrån att faktiskt kunna sitta upp. Tråkigt nog. Tröttheten är nog svår att bota, men att gå och lägga sig i tid vore ju första saken att testa ;) Ridbanan är inte klar än och den här helgen har vi faktiskt inte alls fixat med den. Det som ska göras härnäst är att gräva bort en sten och det kan inte vi göra, utan det ska min morbror göra. Vädret kan man ju tyvärr inte göra så mycket åt och det stoppar en del saker.
 
Och i mitt liv rullar det också på. Alla dom här ovan skrivna sakerna ingår ju i mitt liv, men det jag menade nu var skolan och den rullar också på. Ny period med nya ämnen, bland annat psykologi, vilket jag tycker är intressant. 
 
Nu ska jag ta vara på den här söndagskvällen! Ha en fin sådan. 
 
I veckan firade vi  2 år tillsammans! Tiden går fort, så jäkla fort. Jag är otroligt glad över att ha Mitschi & Jocke i mitt liv. Älskade hästar<3 Kärlek vid första ögonkastet kan man kalla det. Ingen återvändo efter att vi varit och kollat på dom en dag i oktober 2015. En vecka senare for vi och hämtade dom, den 24 otkober 2015.
 
Jocke är en snäll, men även envis häst som bevisat sig älska hoppning och är en hejare på att rymma.. Det sista är dock inget roligt, men bevisar ändå att han är lite klok. Kanske hörs dumt, men det är få hästar som verkligen rymmer.
 
Mitschi har bevisat oss vad tillit är. Han kom till oss osäker och rädd för att göra fel. Hans liv i Sverige har inte varit så bra. Efter två år tillsammans litar han på oss. Vi får klappa han vid huvudet som inte alls gick när han kom. När vi skulle tränsa honom i början gick det verkligen inte. Han satt upp huvudet, och mamma och jag som är under 160cm kunde inte ens nå upp till nosen. Nu går det bra. 
Jag vill bara utvecklats mera med dom. Jag inser ju att båda de och jag blir äldre. Jag vill inte vara 30 när jag hoppar min första klass, och jag vill att det ska vara med dom. 
 
Skulle kunna skriva massor om dom, men överväger att gå och äta istället. Jag vet hur mycket jag älskar dom, och jag ska inte bli långvarig ;)