minda

26.4
Hej!
Jag måste bara slänga in ett hej och berätta lite om varför jag varit borta så länge. Jag har inte glömt bloggen eller tänkt sluta, utan min motivation till den har legat nere på botten. Vissa saker i livet mår man mer dåligt över och då orkar åtminstone inte jag tänka på att blogga. Livet händer, och jag har bara inte orkat, helt enkelt. 
Så! Jag tycker det är tråkigt min egen del, jag vill uppdatera och ge mig själv som en dagbok som går att gå tillbaka och blicka tillbaka i tiden i framtiden. Jag tror inte annars att det är någon som direkt är så brydd om att jag inte bloggar, men det är såklart roligt att ni läser! Vad jag menar med det är inte att på något sätt säga något fel, utan det är ganska uppenbart att mitt liv inte är så värst intressant. 

Jag hoppas orka kika in här snart och säga hej och skriva ett längre inlägg, och kika igenom bloggen och göra det som jag inte orkat göra här. 
Det blir såhär. Skolan tar energin och jag är helt slut efteråt. Trots att skoldagarna oftast är korta, så är det ändå energi krävande. 

Hörs snart!❤️

(null)

(null)

(null)

#1 - Ellen

Du är så vacker osminkad! Varför sminkar du dig när du är så fin naturligt? Det krävs mod för att våga visa andra att man trivs med sitt utseende. Det visar du definitivt på den bilden!
Hoppas du får ha en fortsatt bra dag eller kväll.

Kram

Svar: Tack så mycket! Naturligt är alltid jättefint och jag älskar att gå utan smink och gör det oftast :) Däremot sjunker mitt självförtroende lite då och då, smink stärker det för stunden. Jag håller med dig om att det krävs mod för att våga visa att man trivs med utseendet. Jag tycker också det är så viktigt att våga vara utan smink. Smink ska man kunna använda för skojs skull, men man ska aldrig trolla bort det riktiga jag:et. Tack och hoppas du också får en fin dag :)
Kram!
minda

#2 - Josefin

Så fina, både du och vovven! :)

Svar: Tack så mycket😊
minda