minda

Tårtbak!
God kväll på er! 
Äntligen kan jag variera inläggens början med att skriva: jag sitter framför datorn i mitt rum! Haha! Jag brukar ju alltid börja inläggen "med att sitta i soffan", men nej, inte nu. Dags för lite variering, tyckte jag. 
 
Just nu sitter jag framför datorn, men det har jag inte gjort hela dagen. Jag började dagen med att sitta framför datorn, innan mamma och jag for till mormor och morfar som vanligt. Där gick vi ut till hästarna, fixade allt där och gick in och drack kaffe. Sen for vi till Maxinge. Jag köpte ett par gammel-rosa jeans(superfina och dessutom perfekta för mina korta ben, antagligen trekvarts) på rea. Betalade endast 10€ för dom! Bekväma var dom också. 
Sedan åt vi faktiskt en pizza på Koppargrytan! Det var nog senast 2013-2014 jag gjorde det. Mamma och jag delade på en, god var den, men tror jag skulle ta en annan pizza nästa gång. 
Sen handlade vi på Sparhallen. Jag som dricker  smoothies / yoghurts i skolan på morgonen hittade det perfekta erbjudandet att få 24 stycken 250ml smoothies för 0,50cent / styck. Med tanke på att jag dricker 2-3 stycken per dag fem dagar i veckan, och en kostar kanske 1,20€ är det ju betydligt billigare att köpa ett helt pack. 
 
Sedan har jag faktiskt chillat. Tiden har gått så fort idag, tycker jag. Kom hem vid 16 och nu är klockan resan 19.47.. 
Jag har faktiskt två tårtbottnar i ugnen. Jag tänkte försöka mig på att laga en tårta igen. Den här gången hade jag tänkt(vi får se om det blir så) laga en kaffekopps-tårta. Kanske hörs jättekonstigt, men det är en idé jag har, haha! Yolanda lagar ju otroligt häftiga tårtor, men de amerikanska är ju lite mer annorlunda än våra. Vi har ju inte smörkräm, utan ganska lös grädde. Tårtorna blir inte lika fasta, men sen vet jag inte om jag hellre skulle jag vilja ha en snygg tårta än att ha en god tårta ;) ? Jag vill ju ha den både snygg och god, men ändå. Jag skulle nog föredra en tårta som är saftigare än en som är torr pga smörkräm. MEN! Vad vet jag, jag har aldrig smakat en sån tårta, så den kanske är väldigt god ;) 
Vi får se hur det går med tårtbottnarna. Snart ska dom ut och sen kallna, och sen börjar baket på riktigt. 
 
Nu blir det datorn en stund, se lite på youtube och så. 
 
Hästarna ska in vid 21, men det passar bra så får bottnarna kallna emellan det. Jag önskade att det gick att rida nu, men tyvärr är det lite halt igen. Det är seriöst riktigt jobbigt att tänka på att dagarna går och hästarna bara står... Ångest. Men jag vill ta tag i det här, bara allt faller på plats! 
 
Ha en fin helg!
För ett år sedan ganska så exakt, haha... (Skrattar åt mig själv)
Önskade det var bra underlag samtidigt som att det var is och snö där så att man kunde skrinna, köra snöskoter och skida litegrann. Men, det är ju kanske omöjligt.